Mywords - Angol szótanulás kezdőlap Magyar Internet Média és Web Díj 2010 Médiadíj 2010
I. helyezés
Oktatás kategória
Angoltanulás, angol nyelvvizsga, angol tesztek

Mywords.hu interaktív angol SZÓTANULÁS - Tedd meg az első lépést a biztos nyelvtudás felé!

A MyWords.hu egy angoltanulást segítő rendszer. Honlapunkon bővítheted angol szókincsed, találsz angol nyelvvizsga teszteket, angol nyelvtani segédleteket, angol önéletrajz mintát, utazással kapcsolatos hasznos útiszótárat.
 

Adatvédelem

A Mywords.hu tevékenysége során mindenrendelkezésére álló eszközzel védi látogató személyiségi jogait. Az oldal negtekintéséhez nem szükséges személyes adatok megadása, a szolgáltatás igénybevételéhez azonban szükségesek lehetnek olyan információk is, amelyek személyiségi jogokat érintenek.
A személyes információk megadásakor a felhasználók önként beleegyeznek abba, hogy adataikat a kért szolgáltatás teljesítése érdekében azonosításukra az üzemeltető felhasználja. A Mywords.hu a birtokába került személyes adatokat csak és kizárólag a látogató által azok megadásakor ismert célra használja, más, harmadik személy részére külön hozzájárulás nélkül nem adja tovább és nem teszi hozzáférhetővé, azokat elkülönítve és titkosítva tárolja.
A Mywords.hu a jelszavakat biztonságosan, egyirányúan kódolva tárolja. A felhasználók érdeke, hogy teljesen egyedi jelszavat használjanak. Ezen jelszóval férhetnek hozzá az oldal szolgáltatásaihoz. A felhasználók semmilyen körülmények közt ne adják ki harmadik személynek jelszavukat, még ha az az oldal üzemeltetője is! Elfelejtett jelszó esetén az „elfelejtett jelszó” menüpont használandó, amelynek alapján a rendszer új jelszót generál és erről elektronikus úton értesíti a felhasználót. A felhasználók jelszava az üzemeltető által sem elérhető.
Külső szolgáltatók, mint pl.: a Google, cookie-k használatával jelenítenek meg hirdetéseket, a látogatónak a honlapot érintő korábbi látogatásai alapján.
Minden nem tárgyalt jogi vonatkozással kapcsolatban a magyarországi törvények és a magyarországi hatóságok döntései az irányadóak.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-65843/2013.


Közösségi oldalak
 
Címkék
Szótanulás Angol útiszótár Szobafoglalás e-mail angol nyelven Albánia Ausztria Belgium Bosznia-Hercegovina Bulgária Korfu Kréta Nagy-Britannia Horvátország Ciprus Franciaország Gran Canaria Görögország Olaszország Madeira Mallorca Málta Montenegro Hollandia Portugália Szicília Spanyolország Svájc Törökország Saját szótár Főnevek Névelők Melléknevek Elöljárószók Névmások Számnevek Egyszerű jelen (Present simple) Folyamatos jelen (Present continuous) Angol befejezett jelen (Present perfect) Angol egyszerű múlt (Simple Past) Folyamatos múlt (Past Continuous) Befejezet múlt (Past Perfect) Egyszerű jövő (Simple Future) Folyamatos jövő (Future Continuous) Befejezett jövő (Future Perfect) Szenvedő szerkezet (Passive voice) Függő beszéd Feltételes mód Felszólító mód Műveltető szerkezet Angol Kötőmód (Subjunctive) Angol igenevek Angol elsődleges segédigék Szavak az angol nyelvű állásinterjúhoz Hasznos kifejezések az angol nyelvvizsgához Képleírás angolul Szibériai tigris Bonaparte Napoleon A csokoládé története Angol nyelvvizsga tesztek Motivációs levél angol nyelven Tanulmányok és munkatapasztalat angolul Személyes képességek angolul Angol szavak utazáshoz Motiváció, karriercélok angolul Fizetés Telefonos interjú angolul Önéletrajz angol nyelven
Szótanulás | Nyelvtan | Saját szavak | Nyelvvizsga | Állásinterjú | Utazás |
Kapcsolatfelvétel | Médiaajánlat | Adatvédelem
© 2009 Mywords