Online nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok

10% mywords.hu kedvezménnyel!

Használd ki, amíg lehet!

További részletek

Online nyelvvizsga felkészítő tanfolyam?
Ez mit jelent?

A tanfolyamok elsődleges célja, hogy egy olyan felkészülési módot biztosítsanak Nektek, a nyelvvizsgázni készülőknek, amire korábban nem volt lehetőségetek. Egy olyan modern köntösbe öltöztetett felkészítő tananyagcsomagot kaptok, amiből megismerhetitek az adott nyelvvizsga menetét, a feladattípusokat, emellett a gyakorló feladatsorok megoldása során magabiztos tudásra tehettek szert. A tanfolyamok felkészülési tanácsokkal és letölthető segédanyagokkal is segítik a célirányos felkészülést a nyelvvizsgára.

Miben tér el ez a hagyományos képzésektől?

- Hatékony, rugalmas időbeosztást teszünk lehetővé! Az előre elkészített tartalmak a vásárlást követően teljes mértékben a rendelkezésedre állnak, ennek köszönhetően Te oszthatod be az idődet, hogy éppen mikor mennyit foglalkozol a nyelvvizsgára történő felkészüléssel. Nem kell sehova sem utaznod, nem kell az adott - személyes részvételt igénylő – tanfolyamok vagy magántanárok időbeosztásához igazodnod. Utazás közben is tudsz tanulni, mivel az online nyelvvizsga tanfolyamok bármilyen okoskészülékről elérhetőek.

- Célirányos, nyelvvizsga orientált felkészülés! Nem jelent majd problémát, ha valamit nem sikerült elsőre megértened, mert míg egy személyesen végigjárt tanfolyam vagy egyéni konzultáció megismételhetetlen, itt a már egyszer megvásárolt tanfolyamodat akárhányszor leállíthatod, visszakeresheted, újranézheted.

- Ha a nyelvvizsga előtti utolsó napokban szeretsz intenzíven készülni, akkor ez a leghatékonyabb megoldás a Számodra! Az online tananyagok segítségével hatékonyan tudsz készülni az utolsó napokban is.

Miért érdemes a mywords.hu oldalon keresztül rendelni?

Nagy örömünkre szolgál, hogy hónapról-hónapra több tízezer nyelvvizsga előtt álló látogató keresi fel az oldalunkat, ezáltal lehetőségünk nyílt arra, hogy a Webuni weboldal által kínált, Magyarországon újdonságnak számító, pénztárcakímélő online nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok árából 10% extra kedvezményt biztosítsunk tagjaink számára!

Ez azt jelenti, hogy az ECL, Euroexam és Origo nyelvvizsgatípusok online felkészítő tanfolyamokhoz az eredeti 19 990 Ft helyett a 10%-os mywords.hu extra kedvezménynek köszönhetően 17 991 Ft-os áron juthattok hozzá! Javasoljuk, hogy használjátok ki ezt a lehetőséget, ezáltal költséghatékonyan tudtok felkészülni és növelhetitek a siker esélyét a nyelvvizsgán!

Hogyan tudod megrendelni a kedvezményes tanfolyamot?

A lenti linkekre kattintva eljuthatsz a Webuni oldalra, ahol a mywords.hu-n megszerzett kupon kód megadásával érvényesítheted a 10%-os extra kedvezményt az ECL, Euroexam és Origo nyelvvizsgatípusok felkészítő tanfolyamaira!

Nézz bele ingyenesen a tanfolyamok anyagába az alábbi bemutató videók segítségével, és rendeld meg a felkészítő tanfolyamokat az eredeti 19 990 Ft helyett 17 991 Ft-os áron! Ezt a kedvezményt várhatóan 2017 május végéig tudjuk biztosítani Számodra!

Angol B2 Origo nyelvvizsga felkészítő online tanfolyam
19 990 17 991

Kupon kód itt Megnézem

Angol B2 ECL nyelvvizsga felkészítő online tanfolyam
19 990 17 991

Kupon kód itt Megnézem

Angol B2 Euroexam nyelvvizsga felkészítő online tanfolyam
19 990 17 991

Kupon kód itt Megnézem

Aktiváld magad, aktiváld az angolod!
3 990 3 591

Kupon kód itt Megnézem